Estrada

Laća konačno otkrio ko je pisao UMJESTO Marine: “Svi misle da je to plod njene GENIJALNOSTI”

Otkrio veliku tajnu.

Marina Tucaković - Kurir.rs

Milan Radulović Laća, sin tekstopisca Marine Tucaković, trudi se da na sve načine sačuva uspomenu na svoju legendarnu majku.

Njena smrt za njega je bila posebno težak udarac, a sada je odgovarao na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a dosta njih bilo je vezano upravo za Marinu.

Da li je istina da te Marina zavjetovala da napišeš pjesmu za Zuzi Zu koja bi trebala da zasjeni pjesmu ”Plava B”? – glasilo je jedno od pitanja.

Pokušavala je, ali je ipak predala zadatak Siniši Bukovskom, momku koji je svojevremeno vodio njen Instagram profil i koji je zapravo autor onih britkih aforizama za koje svi misle da su plod Marinine genijalnosti. Usput, Siniša lijepo piše, poštovanje – priznao je Laća, prenosi Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh