Estrada

SVE TAJNE UGOVORA U RIJALITIJU! ISTINA ugledala SVJETLOST DANA – Evo na koji način PRODUKCIJA “Zadruge” KAŽNJAVA UČESNIKE!

Gledanost ne pada, a mnoga pravila rijalitija ostala su nepoznata gledaocima kraj malih ekrana.

srbijadanas

Ugovori koje Zadrugari koji potpisuju ugovore sa produkcijom ostaju nepoznanica, a zahvaljujućim pojedinim izvorima, uspeli smo da dođemo do saznanja zašto pojedini učesnici rijalitija izađu iz “Zadruge” u minusu, iako su dogovorili ozbiljan honorar.

U delovima ugovora koji rijaliti učesnici potpisuju s Pinkom stoji da moraju poštovati sva pravila koja su propisana u beloj kući. Naime, pored onih su poznata, postoje i klauzule za koje niko ne zna, prenosi Kurir.

“Najstrože je zabranjeno fizičko nasilje, uništavanje inventara u imanju na Šimanovcima, uvrede na verskoj i nacionalnoj osnovi, ali i nepoštovanje pravilnika ponašanja kada su emisije u pitanju.

Mnogi znaju da voditelji u toku programa uživo opominju zadrugare kako gube nedeljne honorare tokom emisija “Pitanja gledalaca”, “Gledanje snimaka” ili “Pitanja novinara” – i sve to jer pričaju i prave nered u toku emisije.

Lomljenje kamera i ostalog inventara, od čaša, preko tanjira do nameštaja se naplaćuje više nego u realnom žiovtu.

Spavanje preko dana je ozbiljan prekršaj, tako da mnogi učesnici, gube određenu sumu novca ako spavaju u nedozvoljenom terminu. Učesnici mogu da spavaju nakon završetka emisija, i u toku dana imaju termin predviđen za to.

– Fizičko nasilje bilo je strogo zabranjeno, a pored oduzimanja honorara učesnicima prve i druge sezone sledila je i diskvalifikacija, sve do pojave Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša kao para. Od tada je emotivnim partnerima dozvoljeno da svoje probleme rešavaju na način koji žele, dok ne pređu granicu ugrožavanja tuđeg života – tvrdi izvor blizak produkciji.

IZBAČENA ZBOG NASILJA
Ove godine, Maja je iz Zadruge 5 diskvalifikovana nakon 14 tuča sa Carem, a produkcija ju je već ranije opominjala novčanim kaznama.

Miljana Kulić je isto diskvalifikovana u ovoj sezoni, tek nakon što je raskrvarila bivšeg momka Lazara Čolića Zolu.

Tara Simov je u tokom prethodne sezone kaženjna diskvalifikacijom kada je uništila inventar Zadruge.

Deniz Dejm nije dobila diskvalifikaciju ove sezone, ali je rekorderka po visini honorara koji joj je skinut zbog nasilja. Nakon fizičkog obračuna sa Sandrom Čaprić Deniz je oduzet tromesečni honorar, a nakon sukoba sa Irmom Serjanić, skinut joj je mesečni.

Anabela Atijas za vreme učešća u trećoj sezoni ovog rijalitija, imala je uslov da je produkcija ne snima golu u toaletu ili kupatilu.

Foto: Novak ĐurovićAnabela Atijas
Miljana Kulić dobila je apartman za svog sina Željka, te da ga čuva dadilja ili brat njene majke, koji nisu smeli da budu snimljeni. Miljana je takođe zahtevala od produkcije da Željko ide u vrtić, što joj je bilo omogućeno dok je bila u Zadruzi 3 i Zadruzi 4.

Isplivala je informacija da i Stefan Karić ima posebne uslove u ugovoru, jer zbog zdravstvenih problema koristi poseban toalet, a ne onaj zajednički.

Spekulisalo se da su pored njih posebne privilegije imali i Maja Marinković, Luna Đogani, Marko Đedović, Lepi Mića, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević.

NEMA SANKCIJA ZA SAMOPOVREĐIVANJE
Od Zadruge 1 neki učesnici su skolni da vrše nasilje sami nad sobom, a najveću reakciju javnosti izazvalo je agresivno ponašanje Dejana Dragojevića za doček srpske Nove godine kada je sebi staklenom flašom otvorio glavu.

Dejan je nakon svog ispada bio “na poštedi, kao onomad Luna”, kako je saopštio voditelj Milan Milošević, a Dalili je, kao i Dejnau nakon lomljenja stakla ukazana lekarska pomoć.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh