Estrada

MILI POKAZAO 10 GODINA MLAĐU IZABRANICU! U braku su skoro 2 decenije, ona je prava LJEPOTICA, a ovako je ZAPROSIO Ninu!

Aleksandar Milić Mili čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti, pa tako se rijetko pojavljuje na javnim događajima sa suprugom Ninom.

Aleksandar Milić Mili - Kurir.rs

U posebnim momentima, Mili na svoje mreže postavi zajedničku fotografiju sa njom, a sada je oduševio posljednjom objavom. Naime, on je na Instagramu objavio Nininu sliku i tako rešio da svima pokaže kakvu ljepoticu ima kraj sebe.

– Moje sve – napisao je Mili, koji već 17 godina uživa u ljubavi sa Ninonom.

Ona je pozirala u crnoj kožnoj haljini i crnim štiklama, a Mili je naveo da ju je fotografisao Petar Vujanić.

Mili je otkrio detalje susreta sa svojom izabranicom, koju je upoznao 2004. godine.

– Ja sam se družio sa Ninim prijateljicama, često smo izlazili i jedno godinu dana je trajalo to druženje. Čak sam i jednoj njenoj prijateljici radio neku pjesmu. NIna je za to vrijeme bila u Italiji, gdje je studirala, i kad je prvi put došla kod mene u studio, samo sam njenoj prijateljici rekao “Gledaj, kako god, ali sljedeći put kad ona dođe obavezno mi javi”. Ja sam joj rekao “Super, sad tu vezu da prekineš i od sutra krećemo ti i ja” (smijeh). Sve se naglo desilo, ali izgleda da je trebalo tako – rekao je.

Nakon samo šest mjeseci veze Mili je odlučio da zaprosi lijepu Ninu i to na nesvakidašnji način. Iako nije pretjerano romantičan, za vjeridbu se potrudio da bude i osmislio je da do najsitnijih detalja.

– Otišli smo u šoping, ali tako što sam samo sebi kupovao, šta god da je ona odabrala rekao sam da joj ne stoji. Uveče smo imali večeru u čuvenom restoranu. Ja sam obukao sve što sam kupio, odjelo, kravatu, a ona je poludjela jer nije znala šta da obuče. U stvari, ja sam mjesec dana prije toga naručio prsten, haljinu, ogrlicu, sve za to veče je već bilo spremno. Čak sam joj porubljivao haljinu po njenoj mjeri, a da nije znala – ispričao je svojevremeno i otkrio kako je vjeridba bila pravo iznenađenje za Ninu.

– Preko prijatelja sam dobio najbolji sto, imali smo nevjerovatnu večeru. Kada je došao taj momenat ja sam počeo da se znojim. U jednom trenutku sam kleknuo na koljena i zaprosio. Sjećam se da je briznula u plač, a cijeli restaran se okrenuo i počeo da aplaudira. Petnaest minuta sam čekao njen odgovor – s osmijehom se prisjetio čuveni kompozitor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh