Estrada

OTKRIVENO KOLIKO JE VIKI PLATILA STANOVE U BEOGRADU Đakuzi unosili dizalicom, sve pršti od LUKSUZA

Viki Miljković je pre par godina odlučila da zajedno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom investira u stanove u elitnom naselju u Beogradu, te je tako započela i novi biznis.

Viki Miljkovic - Ekskluziva / ATA

U specijalnom izdanju emisije “Paparaco Lov”, gledaoci su mogli da vide kuće poznatih, među kojima se našli i luskuzni stanovi pevačice Viki Miljković, koja je za njih iskeširala pozamašnu sumu novca.

Nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, pevačica se uselila u ograman stan. Pored toga, kupila je još dva stana, koja navodno izdaje, prenosi blic.

U jedan od stanova popela je i đakuzi na terasu, a oni koji su bili u stanovi kažu da su izuzetno luksutno opremljeni, pa se procenjuje da investicija nije bila manja od 1.500.000 eura.

Pomenuta zgrada poseduje i bazen, a verujemo da to nije jedina luksuzna aktivnost u kojoj Viki može da uživa sa svojom porodicom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh