Estrada

Petar Grašo i Hana Huljić će postati roditelji

Hana Huljić i Petar Grašo postat će roditelji.

Petar Grašo - Expresstabloid.ba

Da je trudna, potvrdila je Hana Huljić nakon što se neslužbena vijest proširila po domaćim portalima.

“Informacija je točna, sretni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentirala, voljela bih da neke stvari ostanu naša privatnost, rekla je kratko Hana, koja je trudna oko 12 sedmica.

“Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju”, izjavila je za DNEVNIK.hr voditeljica komunikacija Petra Graše, Martina Podgorski.

Hana i Petar u vezi su nekoliko mjeseci, a o tome su sve donedavno oboje mudro šutjeli.

Splitski pjevač (45) i njegova 14 godina mlađa partnerica, inače kći poznatog muzičara Tončija te spisateljice Vjekoslave, vezu su započeli prošle jeseni, no poznaju se praktički od malih nogu.

Podsjetimo, Hana je prije Petra bila u dugogodišnjoj vezi s jazz pijanistom Tomislavom Šošićem, a on je lani u maju prekinuo s pjevačicom Danijelom Martinović, s kojom je proveo pune 24 godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh