Estrada

SAŠA POPOVIĆ OSTAO U 17 KVADRATA I BEZ DINARA: Pjevačica mu odmah POMOGLA!

Da nevolja nikada ne ide sama pokazala se i na Sašim primjeru

Saša Popović - Screenshot

Saša Popović danas je jedan od najuspešnijih ljudi u domaćem šoubiznisu, međutim, nisu mu uvek cvetale ruže u životu. Verovali ili ne, Saša je devedesetih godina prošlog veka živeo na rubu egzitencije.

Nakon što se 1991. godine raspao “Slatki greh”, a Lepa Brena nastavila solo karijeru, sve mu je krenulo nizbrdo. Ipak, Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović uspeli su da “iščupaju” Popovića iz finansijskih problema kada su svi zajedno osnovali “Zam” produkciju.

– Nakon velikog uspeha sa Brenom i “Slatkim grehom” kako je došao rat tako smo mi raspali. Jedno vreme nismo ništa radili. Ja sam smislio kako da egzistiram i onda sam prodao stan u Novom Sadu, kola, uzeo ušteđevinu, sve i stavio kod Dafine u njenu banku. Sećam se, 1993. godine 10. marta pukla Dafina, puk’o i ja. Nestalo sve. Ja sam stanovao tada u soliteru kod autoputa na 12. spratu u stanu od 17 kvadrata. Tu sam se zadržao tri i po godine. U međuvremenu smo mi pokrenuli “Zam produkciju”, ja sam tamo bio muzički urednik, komponovao sam pesme, lepo sam zarađivao od toga, a onda 1998. godine Brena i ja smo osnovali “Grand”, odvojili se od brata Rake Đokića, ostalo znate sve – ispričao je Saša Popović u emisiji “Balkanskom ulicom” 2018. godine.

Da nevolja nikada ne ide sama pokazala se i na Sašim primeru. Na svu muku, lopovi su mu obili maleni stan u kojem je živeo.

– Da li mi veruješ imao sam samo svoju garderobu. Jedan dan sam došao, gurnu vrata, vidim neko mi obi stan. Sve su mi odneli , ostavili su mi samo pidžamu na sred kreveta. To su najteži trenuci, kada imaš sve, pa sve izgubiš – priznao je on u pomenutoj emisiji i dodao da je pre najtežeg perioda u životu živeo veoma luksuzno i bahato.

– Zaista smo mnogo zarađivali. Ja sam u jednoj emisiji rekao da je od 1982. do 1991. godine obrt Lepe Brene i “Slatkog greha” bio 100 miliona maraka. Od tih 100 miliona, pola je otišlo državi, na porez, a pola je ostalo nama, zaista smo lepo živeli. Nismo mogli da kupujemo nekretnine, ali smo kupovali automobile, bacali pare, trošili, mislili smo to će ići večno. Međutim početkom 1991. godine mi više nismo postojali – rekao je Popović, prenosi espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh