Estrada

AGONIJA U KUĆI KARLEUŠE I TOŠIĆA: Počelo na groblju, nastavljeno u policiji, a EVO ŠTA SE DESILO NA KRAJU

Božićni ručak u domu porodice Karleuša – Tošić je počeo supom, a završio se dolaskom policijske patrole. Ipak, daleko od toga da je ovo kraj najeksplozivnijeg braka na srpskoj estradi: Jelena Karleuša i Duško Tošić su prošli toliko bračnih kriza, da je čudo da se još na okupu, prenosi Blic.

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Blogspot

Otpornost braka Karleuša – Tošić je za anale. Preživio je glasine o Karleušinim nevjerstvima.

I poslije svega toga, Karleuša i Tošić su i dalje u braku. Već po tradiciji se pojavljuju glasine da neko od njih živi odvojeno, mahom Duško, ali oboje to brzo demantuju. Da će se taj neobičan aranžman možda i nastaviti, pokazuje činjenica da je Karleuša juče odbila da podnese prijavu protiv muža. Baš kao i prije dvije godine, kada ga je takođe prijavila za zlostavljanje.

Dan je počeo na groblju

Za Karleušu je Božićni dan počeo tužno. Samo dva sata prije ručka na kojem će sve krenuti naopako, posjetila je grob svoje majke Divne Karleuše i objavila sliku na Instagramu. Jelena je bila veoma vezana za majku, koju je izgubila prije tri godine poslije teške bolesti. Zato je i juče, na Božić, podijelila fotografiju Divninog groba koji je uvijek prekriven svježim cvijećem.

Dan je nastavljen u porodičnom domu na Dedinju, prazničnim ručkom na kojem su ugostili i Duškovu i Jeleninu porodicu. Šta je bio okidač za burnu i eksplozivnu svađu naočigled porodice još nije poznato, ali se zna da je Jelena oko 12.20 sati pozvala policiju i prijavila da ju je Duško tukao.

Na mesto okršaja uskoro je došla policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najpre pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posjekao lice. Da se napad tako odigrao potvrdilo je i dvoje svjedoka, članova porodice – Jelenin brat Marko i njena tetka Danijela, sestra majke Divne.

Jelena je odbila lekarsku pomoć, a nije htjela ni da podnese prijavu protiv Duška. Skoro istovjetno kao prije dvije godine, kada je policiji prijavila da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku. On je tada sve odlučno negirao i tvrdio da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku.

Tri saslušanja u policiji, Jelena neće ni da čuje!

Policajci zbog ozbiljnosti slučaja ipak nisu htjeli da sve ostane na ovome. Insistirali su da Jelena i Duško odu u policijsku stanicu Savski venac kako bi dali izjave, ali pjevačica je kroz suze kategorički to odbijala.

Dežurni zamjenik Prvog osnovnog tužioca naposlijetku je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali nasilju, poslije čega bi izvršio procjenu rizika o eventualnom nasilju u porodici.

Branioci Duška Tošića ispred policijske stanice

U policijsku stanicu Savski venac najprije je došao advokat Nebojša Perović, branilac Duška Tošića. Perović je izjavio da njegov klijent nije kriv.

– Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga znaju znaju da je on porodičan čovjek i ugledni sportista – rekao je Perović.

Na pitanje da je bilo šamara odgovorio je da je “dovoljno sve rekao” i da “nema ništa drugo da komentariše”.

– Nemamo ovlašćenje da govorimo o detaljima postupka. Ne bismo dalje detaljisali na tu temu – rekao je Perović.

Poslije advokata Perovića je u policiju došao i prvi svjedok, Jelenin brat Marko, koji je prisustvovao navodnom napadu. Marko je prvi napustio policijsku stanicu posle saslušanja, a uskoro za njim i Jelenina tetka Danijela.

Iskaz Duška Tošića

Tošić je u policijsku stanicu došao nešto kasnije i na saslušanju je potvrdio da je došlo do svađe između njega i Karleuše, ali je rekao da ni do kakavog nasilja nije došlo. Tvrdio je da je šokiran što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

– Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino je istina da smo se raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umjesto da sam danas sa djecom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sjedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo – rekao je Tošić inspektorima.

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Poslije uzimanja iskaza i izvršenih procjena od strane policijske stanice, Dušku Tošiću je izrečena hitna mjera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom Karleušom u trajanju od 48 sati, u kom roku će mjera biti dostavljena tužilastvu na ocjenu da li postoji potreba za produženjem.

Tužilaštvo je naložilo da policija dostavi detaljan izveštaj, sa svim izjavama, a Jeleni Karleuši je sugerisano da ode na pregled i da se uz izvještaj policije dostavi i izvještaj lekara, poslije čega će biti odlučeno o daljem postupanju.

Zatvoren krug

Duško Tošić se do kraja jučerašnjeg dana, po svom običaju, nije oglašavao o užasnom Božićnom danu u porodičnom domu. Karleuša se oglasila, takođe na sebi svojstven način, na sličan način na koji je i počela ovaj, ispostaviće se, jezivi dan: objavivši na Instagramu sliku sa majkom Divnom Karleušom, koja joj je bila neizmjerna podrška tokom života.

Jelena i Divna – Novi

Karleuša


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh