Estrada

Pjevačica Senidah napadnuta tokom nastupa u BiH, mafija upetljana?!

Za sada nisu poznati počinioci ovog djela, ali u estradnim krugovima se polemiše o tome da je Senida već dugu na meti mafije

depo

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, napadnuta je sinoć u jednom klubu u Prnjavoru u Bosni i Hercegovini, gdje je imala nastup.

Kako piše Kurir, dok je pjevačica bila na sceni, bačen je suzavac na binu, zbog čega je nastup odmah prekinut.

Za sada nisu poznati počinioci ovog djela, ali u estradnim krugovima se polemiše o tome da je Senida već dugu na meti mafije kojoj se zamjerila prije dvije godine kada je odlučila da prekine saradnju s njima. Oni su joj, podsjetimo, finansirali karijeru tako što su ulagali u njene spotove i nove pjesme, a zauzvrat su od nastupa uzimali veći dio novca, piše Kurir.

Navedeni izvor tvrdi da Senidah već duže vrijeme nigdje ne ide bez obezbjeđenja jer je u strahu za svoj život s obzirom na to da je već dobijala prijetnje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh