Estrada

OVAKO JE IZGLEDALO DJETINJSTVO LEPE BRENE!

Iskreno je progovorila o svemu

Lepa Brena - Screenshot

U sursret Novoj godini svi volimo da sumiramo utiske iz prethodne, pa je tako i pjevačica Lepa Brena, koja se prisetila i svog detinjstva.

– Svaka godina ima i dobrih i loših strana. Loša strana je ono što nam se svima desilo, a dobra je što sam posle četrdeset godina rada počela da živim normalno, da jedem normalno, da vežbam normalno, da spavam normalno tako da sam ja već u deset sati nakon odgledanog filma u krevetu – ispričala je ona.

Pevačica je otkrila kako je svoje vreme iskoristila da bi se posvetila sasvim običnim aktivnostima, a to ju je vratilo u djetinjstvo.

– Uživala sam u čarima normalnog, običnog, svakodnevnog života. Malo sam kuvala, sredila sam kuću, dala sam sve stvari što mi ne trebaju. To se danas kaže feng šui, a ja sam odrasla u porodici gde moja mama nije znala šta je to nego smo mi svake godine krečili, spremali zimnicu… da li imamo za cipele, kapute, da li ćemo moći da odemo na letovanje… ali ceo taj period detinjstva kada nismo imali kao danas ja ga pamtim kao srećno i lepo detinjstvo i mislim da danas svi mnogo više imaju, ali da su nezadovoljni – objasnila je ona.

Na pitanje da li ima neostvarene želje, pevačica odgovara.

– Ne. Ima nešto što sam želela da uradim baš davno. Jednom me je omeo raspad Jugoslavije, jednom moji fizički padovi, ali nemojte sad pred Novu godinu o ovim pesimističkim temama. Ono što nisam uradila tada mislim da ću uraditi sada – rekla je pevačica.

Neizostavan deo praznične euforije su svakako i pokloni, a taj kult se i dalje poštuje u njihovom domu.

– Dok danas svako od njih voli naše tradicionalne praznike, mi slavimo i ono što se ovde ne očekuje da se slavi. Mi volimo da naša deca znaju šta je tradicija i porodica. Uvek se kupuju pokloni onim najmlađima, a oko ovih starijih se treba potruditi. To su telefoni, neke brendirane stvari tako da je možda lakše da im se pokloni u koverti, ali ja lično još uvek volim poklone – rekla je pevačica, prenosi espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh