Estrada

BRENA ODLUČILA DA KAŽE ISTINU O SINU STEFANU – Evo gdje je pobjegao i zašto NIJE DOŠAO majci na rođendan

Muzička zvijezda Lepa Brena, otkrila je u jednom intervjuu istinu o odnosu sa sinom Stefanom Živojinovićem, koji je odustao od muzičke karijere.

Lepa Brena - screenshot

– Podržali smo njegovu odluku da se ne bavi više muzikom. Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše djece. Bitno mi je da su naša djeca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvijek podržavamo, prenos Blic.

Neki mediji su pominjali da on nije bio na njenogh proslavi rođendana zbog nekog nesporazuma, a pjevačica je sada prokomentarisala ove navode.

– Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno – rekla je Brena za “Stori”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh