Estrada

IVAN SINU DONIO VELIKU PIDŽAMU – Miljana: Biće mu taman kad tata opet dođe da ga vidi za 4 godine

Miljana Kulić kaže da je Ivan Marinković njihovom sinu Željku donio veliku pidžamu kada je došao u nedjelju u Niš da ga vidi.

Miljana Kulić - Screenshot

Bivša učesnica zadruge kaže da je Marinković dijete vidio prvi put poslije tri godine i da je prema njemu bio veoma hladan.

Iako nije željela da se svađa sa Ivanom, Miljana nije mogla da mu ćuti, pa ga je prozvala zbog poklona koji je donio.

– Poklonio mu je neku plišanu pidžamicu koja je za dijete od sedam, a ne od tri godine. Rekla sam Ivanu da će djetetu ta pidžama biti taman kada dođe sljedeći put da ga vidi, za tri, četiri godine. Tada je počeo da viče na mene, i da govori da sa njim ne mogu da se igram rijalitija. Psovao me je, vrijeđao. Ma on je dno dna! Žao mi je što sam ga uopšte zvala da vidi dijete, ali to sam uradila zbog svog sina. On pati za ocem – kaže Miljana za Informer.

– Govorio mi je da pušim ku*ac, da sam bolesnica, da jedem go*na. Bio je baš bijesan i odvratan prema meni. Taj čovjek nije zaslužio nikada više da vidi dijete. Ionako nema želju da provede vrijeme sa malim.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh