Estrada

FILIP NAPAO MAJU USRED NOĆI Čekao je da se svjetla ugase i da ona ZASPI, a onda je prišao krevetu (VIDEO)

Filip Car iznenada je u toku noći nasrnuo na Maju Marinković. Dok je zadrugarka spavala, on je prišao njenom krevetu i udario je.

Naime, na internetu se pojavio jeziv snimak na kom Filip udara Maju u glavu i to dok spava i dok su svjetla u spavaćoj sobi ugašena što je izazvalo oprečne reakcije javnosti.

Iako ovo djeluje bezazleno budući da je jastuk u pitanju, ipak nije nimalo naivno budući da je Car veoma jak muškarac i da može i jastukom ozbiljno da nanese povrede glave.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da dolazi do fizičkog obračuna između Maje i Filipa, ali se čini da je svaki put sve gore i gore i javnost je takođe veoma zabrinuta zbog njihovog psihičkog stanja jer su u zatvorenom prostoru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh