Estrada

NUMEROLOG OTKRIO KAKVA SUDBINA ČEKA DALILU I DEJANA, ZAPISANO JE SVE: Nije nimalo dobro – TUŽAN KRAJ!

Kreatorka Vladanka Cicić i numerolog Vlada Kečina komentarisali su ljubavnu dramu iz nikad turbulentnije ”Zadruge 5”, pa opleli po bračnom paru Dragojević i otkrili kakvu budućnost im predviđaju.

Dejan i Dalila

-Dalila mi je postala mnogo draža, ona je jaka otresita žena, ima svoj cilj, dok je Dejan sluđen i smušen, nema stav i nema mišljenje. Ja ne znam kako će on da ide dalje, a Dalila će se izvući iz ove situacije, a Dejanu može samo njegova familija da pomogne. Vidi se da ona njega ne voli i nema ljubavi, ona je toliko jaka da jednostavno svojom agresivnošću njega plaši. On ima strah od nje – priča Vladanka Cicić.

-To je više zavisnost nego strah. Ona je dominantna žena koja ima jaku energiju koja je doživjela kulminaciju. Dok Dejan nema sve to. Može se prepoznati slabašan energetski muškarac, to je spoj nespojivog. Dejan je vezan emocijama, patološki, tako da sumnjam da će i njegova porodica uspjeti da ga spasi samog sebe od sebe. On je kao njen ljubimac. Ta njena dominacija je izuzetno jaka i vidljiva, ona će biti sve jača i jača. Ići će glavom kroz zid, da bi uspjela u svemu što hoće. Ne može da trpi tu statiku, nije statičan lik, mora da ima dinamike. Tu postoji opaska da sve bude tragično, i on i ona su okej, ali kao jedinke, u zajednci će teško opstati. Može životna ugoženost Dalile da bude, u tom odnosu. Psihološki ga je porobila, on je njen psihhološki rob, dok ona njegov nije. On joj je kao servis službe. Ona je pravog muškarca prepoznala u Caru, ali to je promašaj, jer su jake energije. Dalila jeste sek*ualni tip, a Dejan je ne može ispratiti. Tu je konflikt i sudar energija, on će se teško odvojiti od nje. Oni se neće razići nikada, toliko su se upleli u patološkom smislu – priča bioenergetičar.

-Ona je žena muškarac i ne kaže obuzdati tu energiju. Dalilu ne možemo staviti u kavez nikako, ovakav problem ličnosti ne može u kavez. Dejan je emotivni zavisnik od nje, ona mu je uvrnula um – priča bioenergičar, piše Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh