Estrada

Filip Car uništio Majine stvari od 35.000 eura: 17 džakova završilo u jezeru! Šminka, bunde, markirane stvari, nakit…

Filip Car i Maja Marinković nakon raskida imali su žestoki sukob u toku kojeg su sve njene stvari završile u jezeru.

Stvari Maje Marinkoivć - Ekskluziva

Filip je pobijesnio nakon što je ko zna koji put pušten snimak na kojem Maja krišom gleda u Janjuša kao u Boga, pa više nije mogao da se kontroliše.

Upao je u sobu gdje su njeni džakovi sa stvarima, uzimao jednu po jednu stvar i sve bacao u jezero.

“Sestra ti je k..va koju pune po Crikvenici! Sestra i mama! Jajaro, nisi vidio sestrino dijete”, vikala je Maja i prijetila mu kako će mu uništiti Božić.

“Ti si bacila dijete”, uzvraćao joj je Filip.

Maja je dovela Cara do potpunog ludila, pa je tako i reagovao. Zadrugari su svi bili napolju, a voditelj Milan Milošević pokušavao je da smiri Maju i Cara.

Nakon završetka emisije Filip se pokajao za karambol koji je priredio Maji, te odlučio da izvadi džakove iz jezera. U jezeru su plivali sapuni, šminka, parfemi, žileti, bunde, donji veš, brushalteri, obuća, kao i brojne odjevne kombinacije i stvari za ličnu higijenu Maje Marinković.

Podsjetićemo da je u Zadrugu unijela 17 džakova, prije tačno mjesec dana i da je na garderobu, kozmetiku, nakit i obuću potrošila 35.000 eura. prenosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh