Estrada

NEUGODNIJE NE MOŽE! SKANDAL NA ESTRADI: Slađu Alegro obezbjeđenje otjeralo zbog Lepe Brene, “POMJERI SE, BRENA ČEKA” – pogledajte Slađinu reakciju

Snimanje novogodišnjeg programa u “Grand” produkciji proteklo je u znaku Cece Ražnatović, koja je sve oduševila dekolteom i Lepe Brene koja je prvi put poslije dugo vremena novinarima odgovarala na sva pitanja.

Međutim, prije nego što je počela da odgovara novinarima na pitanja, obezbjeđenje je moralo da otjera Slađu Alegro sa mjesta gdje su pjevači davali izjave.

Slađa je došla prva i predstavnici medija su je ispitivali kako o karijeri, tako i o privatnom životu, ali se odjednom začulo:

– Brena čeka- kazali su, a pripadnici obezbjeđenja su prišli Slađi i rekli joj da “skrati”.

Pjevačica se istog trenutka povukla rekavši novinarima da je ona tu te da mogu da joj priđu u bilo kom trenutku tokom snimanja.

Kada je Slađa otišla, Lepa Brena je prišla kako bi je fotoreporteri fotografisali, a novinari s njom uradili intervju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh