Estrada

BOLI I JEDAN I DRUGI, UŽASNO JE TEŠKO: Viki Miljković OTVORILA DUŠU i progovorila o NAJBOLNIJOJ TEMI U ŽIVOTU!

Pjevačica Viki Miljković gostujući u jednoj emisiji ispričala je koliko je teško podnela gubitak roditelja.

Viki Miljković - Expresstabloid.ba

Pjevačica i članica žirija takmičenja “Zvezde Granda” Violeta Viki Miljković godinama je na muzičkoj sceni, a u javnosti svoj privatni život ne eksponira.

Viki je kao jako mlada upoznala svoju srodnu dušu i sa nepunih 19 godina svojim roditeljima saopštila da ima ozbiljnu vezu.

– Imala sam sreću da sam jako mlada naišla na svoju bolju polovinu i mi smo evo već 30 godina zajedno. Nedostaje mi vremena, ali vremena da ga kvalitetno provedem u domu sa svojom porodicom. Imam ja vremena za sve, ali to vreme mi fali – ispričala je Viki u emisiji Magazin In.


– Dok su mi roditelji bili živi isto to mi je nedostajalo. Ja sam porodičan lik. Volim tu toplinu doma, sad mi i roditelji nedostaju, volim tu toplinu gde se sigurno osećam – priznala je pevačica.

View this post on Instagram

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Viki je progovorila i o teškim trenucima u svom životu kada su joj preminuli roditelji:

– Do smrti majke, smrt oca je bio najveći gubitak u mom životu. Znaš, imaš dva prsta pa posečeš jeden, posečeš drugi, pa koji te više boli… Boli i jedan i drugi. Majka je umrla prošle godine, nažalost sam ostala bez oba roditelja, i to je užasno teško. Kada mi je tata umro, imala sam majku, i nekako smo se i brat i ja privili uz nju i ona nam je bila zamena za sve to i još uvek ne mogu da se pomirim da ga nema, prenosi republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh