Estrada

INSTAGRAM SE USIJAO: Jelena Karleuša kćerki ISPUNILA VELIKU želju – Evo ŠTA joj je POKLONILA!

Vrijeme je darivanja.

Jelena Karleuša - Blogspot

Prije nekoliko dana, Jelena Karleuša je nasmijala i raznježila svoje pratioce na Instagramu, kada je objavila pismo Deda Mrazu koje je napisala njena mlađa kćerka Nika, piše Srbija danas.

Nika je imala poduži spisak onoga što bi željela da dobije, a čini se da je Deda Mraz za nju ove godine poranio, pa je prva želja sa liste već ispunjena. Naime, kako je tada napisala, Nika je željela novi telefon, a mama Jelena je odlučila da joj želju što prije ispuni.

Ona je uslikala svoju kćerku kako u rukama drži novi telefon i smiješka se, a kako je iskomentarisala kada je objavila Nikino pismo, njena mlađa nasljednica je dobila peticu iz matematike, što je bio jedan od uslova da joj želje sa spiska budu ispunjene.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh