Estrada

Šta bi Draško rekao da je vidi? Tanja Savić ovako izgleda bez trunke šminke!

Tanja Savić važi za jednu od najljepših pjevačica na domaćoj javnoj sceni. Kad na sebi nema mejkap, ona izgleda potpuno drugačije – prosječno, na ulici je ne biste ni prepoznali.

glossy

Savićka je uslikana u centru Beograda, dok je izlazila iz taksija. I fotografu je bilo problematično da odredi da li je zaista u pitanju pjevačica ili samo žena koja podsjeća na nju. Iako joj je frizura bila sređena, Tanja na licu nije imala ni trunku šminke.

Pored toga, ona je bila ležerno obučena, u trenerci, čizmama i komotnoj majici, preko koje je navukla široku zimsku jaknu, te ne čudi što je ne biste prepoznali iz prve. Ona je iz taksija izašla sa jednom ženom, vjerovatno stilistkinjom, koja je sa sobom nosila ogroman kofer pun stvari.

Tanja Savić – Ekskluziva

Tanja je regulisala račun s taksistom, a u nekoliko navrata se vraćala do kola da provjeri da nije zaboravila nešto od stvarčica potrebnih za fotografisanje. Inače i znatiželjni prolaznici su gledali u pjevačicu sa sumnjom da li je zaista ona u pitanju, a mogli su se čuti i komentari “da uopšte ne liči na onu ženu sa Instagrama i s televizije” i “da šminka čini čuda”

Poslije nekoliko vraćanja do kola, Tanja se sa saradnicom uputila ka studiju u kom je imala zakazano fotografisanje i tamo se zadržala nekoliko sati. prenosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh