Estrada

Kikina majka grcajući u suzama uputila kćerki potresne riječi

Kristina Kika Đukić sahranjena je na groblju Lešće uz pjesmu “Kristina” grupe “Divlji kesten”.

Kristina Kika Đukić - Kurir

Njena majka Nataša prethodno je uputila pokojnoj kćerki na grobu oproštajne emotivne riječi, koje su rasplakale sve prisutne koji su došli da joj upute posljednji pozdrav.

– Bebo, otišla si i nikada niko neće moći da zauzme tvoje mjesto. Ti si bila dokaz da anđeli hodaju zemljom. Drago mi je jedino što si otišla na bolje mjesto gdje nema mržnje i pakosti – rekla je Kikina majka grcajući, piše 24sedam.

Nakon što je održala govor, Nataša je u raku ubacila tekst pjesme “Kristina gdje si sad kad kiše padaju”, nakon čega je zaplakala na sav glas.

Kika je sahranjena u bijelom kovčegu, po pravoslavnim običajima. Na sahrani se nije pojavio Baka Prase., ali su prisustvovali brojni jutjuberi, influenseri i prijatelji, pa i Kikini fanovi. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh