Estrada

MARKO ĐEDOVIĆ OPLEO PO MAJI I CARU – A TEK ŠTA JE REKAO ZA DEJANA I DALILU: Nikad oštrije o bivšem prijatelju

Marko Đedović je stigao u rajski vrt gdje je sa Drvom mudrosti razgovarao odnosima u Bijeloj kući:

Marko Đedović - Screenshot

– Ovde žrtvu igraju dva muškraca, a onda se Dejan pravdao kako on ima pravo poslije 5 godina da joj priđe da vidi kako je, a kada se muvala sa Carem pričao je svašta o njoj. Dejan ispada sebičan, meni je to bizarno, mada on ima pravo da to radi iako je ružno. Ja sam prišao Dalili sinoć i rekao joj da je trebala da priča lijepo sve, i rekao joj da je ne može tako da se ponaša, Ona je gnjevna osoba, kojoj su rekli kako treba da živi, a ona je krenula za tim životom. Ne zna se ko je njena sreća, a ona je mislila da je Car njena sreća – rekao je Marko.

– Ja ne vjerujem da su se oni ispred Dalile. Caru se zgadila Maja, a ona misli da se odnosima rješavaju stvari, ne znam šta je bilo noćas, ali vjerujem da je ona forsirala to – dodao je Đedović.

Kako komentarišeš to što je Maja dodala još jedan krevet između njih – upitalo je Drvo.

– Bizarno, nemam komentar. Mene je Car gledao pogledom “spasi me”. On se plaši nje. Sa druge stane, Čorba je neko ko uvijek uleti u svijet to, ona se njemu uvijek vraća. ona se promeni kada ga vidi – rekao je Đedović o Čorbi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh