Estrada

TRUDNA MAJA OBJAVILA SLIKU NA INSTAGRAMU i jednu rečenicu: Nastao haos, ALEN SE BIJESAN OGLASIO, “pa samo smrad bi mogao da …”

Alen Hadrović je dobio niz uvredljivih komentara na račun jednog storija koji je njegova supruga postavila.

Maja Marković i Alen Hadrović

Naime, Maja je objavila snimak kako joj Alen masira noge, jer tokom trudnoće stopala nateknu i trudnicama otežava kretanje.

Nakon snimka, Alenu su počele da pristižu uvredljive poruke i da ga nazivaju papučom, a Hadrović je rešio sve da okači na društvenu mrežu.

– I tako dođu isfrustrirane žene, nezadovoljne svojim brakovima i ljubomorne na sklad u tuđim, komentrišu kako ja masiram ženi stopala… Papuča kažu! Pazi, niko od drugara da nešto kaže, al ženturače da ke****! Moja žena je 9. mjesec, nosi mog sinčinu, jedva se kreće, ali sve oprano, ispeglano, kuća uvijek blista od kupatila do kuhinje! Pa samo smrad bi mogao da je gleda kako uveče legne i kuka od bola u nogama i da ga to ne dotiče! Želim i vama da imate razumijevanje i ljubav u vašim vezama i brakovima, kao što imam ja – napisao je Alen.

Podsjetimo, Alen i Maja su se upoznali u Zadruzi 4, a vjenčali su se u avgustu ove godine. Maja je 9. mjesec trudnoće i uskoro će na svijet donijeti još jednog sina, piše Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh