Estrada

“DALILA ČINI SVE DA JOJ DEJAN ŠTO PRIJE OPROSTI PREVARU” – Njen potez sve zaprepastio, rade isto kao kad su bili U BRAKU

Veliki šef poslao je zadrugare sa malim budžetom u prodavnicu po hranu, a Dalila Dragojević našla se među prvima u redu ispred prodavnice.

Dalila i Dejan - Screenshot

Ukućani su se smrzavali i žalili zbog čekanja, a Dalila se pohvalila i otkrila da ponovo kupuje za bivšeg supruga, Dejana:

– Kupujem Kariću, Milici, sebi i Dejanu – rekla je Dalila, a prisutni su se veoma iznenadili, te su mnogi komentarisali kako se dodvorava bivšem suprugu nakon prevare, da bi joj on sve oprostio i ona se oprala u narodu.

Da podsjetimo, oni se prije samo dva dana obnovili komunikaciju, a gotovo svi komentarišu da joj je Dragojević prešao preko javne preljube i svega što mu je priredila sa Filipom Carem, prenosi Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh