Estrada

DEJAN OBRUKAO DALILU I CARA, USTAO ZA CRNIM STOLOM I IZGOVORO 1 REČENICU: Nisu smjeli reći ni riječ, KAKVA DOMINACIJA (VIDEO)

Utoku je glasanje za zadrugara koji ima najviše samopouzdanja, a Tara Simov je dobila sljedeća riječ:

-Ja ću se voditi onime što je Karić rekao…Za mene je na prvom mjestu, po tom nekom principu, Mensur. Ne znam što koristiš rječnik i riječi za koje ne znaš šta znače. Navela bih i situaciju, da Mensur misli da može da ima djevojku koju poželi, a ja sam mu dokazala da ne može.

Na drugom mjestu je Irma, jer se pronalazi u svim situacijama i misli da je najpametnija, a nije. Treća osoba je Stefan Mihić, jer konstanto nabacuje to da je pametan i inteligentan – rekla je Tara.

-Sve što više pričate, sve se više i kanalite – ubacila se Irma.

-Što se tiče samopouzdanja, rekla je Tara nešto bez pokrića, sa pokrićem. Mislim da je to lična stvar, a samopouzdanje što se mog aspekta tiče, to je pokazivanje unutrašnje jačine, koju ja nemam. Dalila, Maja, Car su ti ljudi koje ću ja navesti – rekao je Dejan.

-Gruja je ubjedljivo na prvom mestu. Drugo mjesto je Lepi Mića, a na trećem mjestu Mateja – rekao je glumac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh