Estrada

OBJAVLJEN LJEKARSKI IZVJEŠTAJ – EVO U KAKVOM STANJU JE MILJANA KULIĆ: Odmah se oglasila,ne može da dođe sebi

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija “Zadruga” nakon što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli rascjepala štiklom glavu.

Miljana Kulić- Printscreen

Ona je nakon izbacivanja nastavila da pravi haos po Šimanovcima, a onda je više puta istakla da se ne kaje zbog svog postupka i da bi opet uradila isto. Također, izjavila je i da je svjesna da je njen udarac mogao da bude koban po Zolu.

Ipak, sada je promijenila ploču, i na svom Instagramu pokušava da se opere, navodeći da nije bila pri sebi kada ga je napala. Ona je za svoju nepromišljnost optužila Deniz Demj, budući da se prije incidenta sukobila i sa njom.

Volim Vas do neba… Ovo što sam uradila je katastrofa. Nema potrebe da brinete, proći će i ovo. Ono što sam uradila je za svaku osudu. Ne mogu da dođem sebi. Ne spavam noćima. Prvo je Deniz mene gurnula i udarila sam jako glavom o pod. Poslije toga ne znam šta sam pričala i radila. Mislim, sada znam šta sam uradila. Sramota me je više da se izvinjavam Velikom šefu i šefici. Kako oni odluče, tako će biti. Volim vas – napisala je Miljana i dodala:

Svi koji ste uz mene želim da osudite moj pustipak, jer je za svaku osudu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh