Estrada

OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVALO KOBNE NOĆI U KIKINOM STANU! Jutjuberka je na ovaj način PRESUDILA SEBI – nije bilo spasa

Kristina se borila sa nasiljem na društvenim mrežama.

KRISTINA ĐUKIĆ KIKA - Novi

Poznata influenserka o čijoj tragediji bruji Srbija, Kristina Kika Đukić se ubila tako što se predozirala bensedinima i ekstazijem, tvrdi Objektiv.

Ranije je objavljeno da su u sobi u kojoj je Kika izvršila samoubistvo pronađene određene materije, ali kako se saznaje od izvora bliskih preminuloj djevojci u pitanju je bila kombinacija bensedina i ekstazija koja je bila kobna za jutjuberku.

Podsjetimo, Kristina Kika Đukić izvršila je samoubistvo prije dva dana u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Kristina se borila sa nasiljem na društvenim mrežama, a tragična vijest uzdrmala je mnoge.

Ona bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal je imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh