Estrada

OTAC JOJ JE UMRO KAD JE IMALA 2 GODINE: Životna priča pokojne Kike ledi krv u venama

Jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je u iznajmljenom stanu u centru Beograda na Obilićevom vencu.

Poznata jutjuberka postala je popularna preko onlajn drama, međutim, kako više nije mogla da podnese pritisak javnosti, mlada djevojčica oduzela je sebi život.

U medijima se pojavila informacija da je godinama vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama. U jednom videu koji je svojevremeno postavila na društvene mreže objasnila je kako nikome ne može ugoditi, šta god uradila, te da će je ljudi stalno kritikovati i upućivati pogrdne riječi.

Često je objavljivale video klipove sa svojom majkom, a u jednom od videa objasnila je da je njen otac preminuo i da nije dio njenog života od njene druge godine.

– Tata mi je preminuo kada sam imala dvije godine i ne kažem ovo da biste me sažaljevali, već kako bi razumjeli zašto mi nema tate u klipovima. Previše je pušio, počeo je da puši cigare kad je bio mali i dobio je rak pluća. Nemojte da pušite! Ne želite da jednog dana vaše dijete živi bez tate ili mame. Ne daj Bože nikom – rekla je Kika, piše Srbijadanas.com.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh