Estrada

TETOVAŽA SUZE FILIPA CARA KRIJE JEZIVU ISTINU: Označava UBISTVO, nose je ŽESTOKI MOMCI, a evo zbog čega ju je on istetovirao!

Filip Car ima istetovirane suze ispod oka, a malo ko zna da ta tetovaža ima jako značenje.

Filip Car - Screenshot

Naime, kako se piše, suze su najčešća zatvorska tetovaža. Mogu da znače dugu robiju, a i da je onaj ko je nosi izvršio brutalno ubistvo. Ako je suza samo skica, onda označava pokušaj ubistva. Takođe simbolizuje i da je neko izgubio prijatelja i da želi krvnu osvetu.

Međutim, Car je u jednoj od rasprava sa Dejanom otkrio šta se krije iza te njegove tetovaže.

Tokom rasprave sa Dejanom Dragojevićem, Filip je otkrio po tužan razlog za ovakav postupak.

“Ti si se predstavio ovdje u fazonu tetovaže, ožiljci… Predstavi se onakvim kakav jesi”, poručio mu je u žaru rasprave Dejan, na šta mu je Filip odgovorio:

“Glupo zvuči to što si rekao za tetovaže. Suze sam intetovirao za prijatelja koji se objesio. Moja dobra djela niko neće da napomene ovdje”, rekao je Car i rastužio se, prenosi Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh