Estrada

YouTuber Baka Prase priveden na saslušanje zbog smrti influenserice Kike

Poznati srbijanski youtuber Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, priveden je danas u Beogradu zbog smrti Kristine Kike Đukić, uzrokovane cyberbullyingom.

Bogdan Ilić - Informer.rs

Ilić je priveden kako bi dao izjavu u MUP-u Republike Srbije, a slijedom špekulacija na društvenim mrežama da je on bio jedan od onih koji su vrijeđali popularnu Kiku, što je na kraju rezultiralo njenim samoubistvom.

Kako piše Blic.rs posebno tužilaštvo je izdalo zahtjev za prikupljanje potrebnih podataka MUP-u i u vezi drugih okolnosti koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi navedenog tragičnog događaja.

O ishodu navedenih radnji javnost će biti obavještena blagovremeno, saopćili su iz Tužilaštva.

Podsjećamo, Baka Prase bio je jedan od onih koji su se oglasili nakon tragične smrti influenserice te je kazao da mu je krivo što javnost nije znala da su se pomirili nakon sukoba iz 2019. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh