Estrada

Nakon saznanja ČIME se ova zadrugarka bavila, oglasila se porodica: “NIJE NAM DOBRO, svi UPIRU prstom u nas”

Obuzela ih je sramota!

Viktorija Mitrović - Screenshot

Viktorija Mitrović, jedna je od aktuelnih zadrugarki, koja vrlo često preivlači pažnju javnosti, što zbog svoje tužne prošlosti, tako i zbog svog ljubavnog života, ali i komentarisanju ljubavnog odnosa svog zeta Nikole Grujića.

Protekle noći, Viktorija je istakla svoje mišljenje o Milani Mimi Šarac, koja se već neko vreme vrlo ‘intimno’ druži sa oženjenim pjevačem Nikolom Grujićem koji njoj inače po porodičnoj liniji jeste zet.

Ono što negde najviše intrigira domaće medije, jeste Viktorijina profesija, posao kojim se bavila pre ulaska na velelepno imanje, te se povela priča i o najstarijem zanatu, prostituciji, što je ona i priznala.

Tim povodom, oglasila se Viktorijina baka Regina, koja je dala svoj sud i otkrila svoje mišljenje na novonastale situacije u rijaliti programu “Zadruga 5”.

Na pitanje kako baka gleda na odnos Mime i Gruje i da li se slaže sa Viktorijom da je ovo jedan vid prevare, kao i u kakvim su poročičnim odnosima sa porodicom Grujić, ona je rekla sljedeće:

– Šta da vam kažem, strašno je ovo. Slažem se sve sa Viktorijom, to već jeste jedan vid prevare, ipak on ima ženu, porodicu. To ponašanje ne priliči jednom ozbiljnom i porodičnom čoveku, ali eto. On samo djeluje zbunjeno, ali mislim da sve radi svjesno. Naravno da će Viki stati na stranu svoje sestre, to je prirodno. Znate, ja njoj dođem ujna i naravno da mi nije svejedno kada to gledam. Što se tiče odnosa, ja njega nikada nisam upoznala, znate… Nisam ga vidjela uživo, evo sad ga zapravo upoznajem, preko televizije. Mi se sa njima nikada nismo svađali, išli smo i na slave, ali se nikada nismo sretali. Oni su uvijek bili na nekom ‘višem nivou’ i ‘visokoj’ ipak je on pjevač, poznat je. Na slave smo išli uvijek drugi dan, odvojeno od svih… Ne znam šta bih vam rekla, razumijete – priča Regina, prenosi Pink.

S obzirom da je Viktorija u jednom momentu javno priznala da se bavila najstarijim zanatom, Regina je odgovorila i na pitanje da li je upućena u taj segmnet njenog života, kao i kako se nosi sa tim sada.

– Pretjeruje u svojim izjavama i načinu na koji to radi, ipak je ona majka, ima dijete kod kuće. Više puta smo bili iznenađeni njenim pričama. Od kad je to izjavila, nama iskreno nije dobro. Naravno da ništa nismo znali. Imamo mi o mnogo čemu da razgovaramo kada bude izašla i jedva čekam da se to desi. Znali smo da radi u Kazinu, nikada je nismo pratili kako bi znali konkretno o čemu se radi, ništa sumnjivo nismo vidjeli. To je zaista van pameti, mi smo takva porodica da je to za nas veliki blam. Sramota… Ovo je malo mjesto, znate kako idu priče i kako može svako da uperi prst u vas. Mnogo mi je neprijatno. Moj muž, njen deda je jako ljut, mi zaista to nikada ne bismo dozvolili… Jedva čekam da pričamo sa njom – zaključila je Viktorijina baka, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh