Estrada

Saša Popović demantuje da je kupio automobil od 300.000 eura!

Jučer su mediji prenijeli da je Saša Popović kupio automobil u vrijednosti od 300.000 eura, ali je u pitanju dezinformacija.

Saša Popvić - Telegraf.rs

Nakon što je veliki broj medija prenio ovu dezinformaciju, Grand produkcija je objavila saopštenje u kojem se navodi da je u pitanju neistina.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

„Povodom informacije da je Saša Popović kupio „majbaha GLS“ za koji je dao 300 000 eura, a koja se pojavila u pojedinim medijima, obavještavmo javnost da je riječ o apsolutnoj neistini. Informacija je u medije došla putem mejla posjetioca Sajma u „Areni“, koji su gospodina Popovića vidjeli u posjeti bliskim prijateljima, a koji se bave uvozom odnosno prodajom automobila“, piše u saopštenju.

„Bez ikakve provjere, pojedini mediji su vijest i objavili, za razliku od novinara koji su nas tragom iste informacije kontaktirali i saznali pravu istinu. Iako ljubitelj dobrih automobila, gospodin Popović i dalje najviše voli do vozi svoj „mercedes ml“ iz 2007. godine u kome ga najčešće možete i vidjeti“, objašnjeno je. prneosi “Nova“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh