Estrada

BEKUTA ODLAZI IZ “ZVEZDA GRANDA” – Evo šta joj je Popović rekao

Ana Bekuta poslije mnogo godina napušta žiri “Zvezda Granda”. Pjevačica je poslije smrti svog partnera Milutina Mrkonjića odlučila da se povuče iz javnosti, pa i iz ovog muzičkog takmičenja.

Ana Bekuta - Blogspot

Ovu odluku je saopštila i Saši Popoviću koji sada razmišlja koga da pozove na njeno mjesto.

– Ana je veoma važan dio emisije “Zvezde Granda”. Popoviću neće biti lako da joj pronađe adekvatnu zamenu, ali je rekao Ani da potpuno razumije njenu bol i da ima njegovu podršku da se povuče. Poručio joj je da može da se vrati kad god poželi, da će za nju u “Grandu” uvijek biti mjesta – kaže izvor Informera.

Bekuta je danas saopštila da nema snage da se pojavljuje u javnosti nakon što je izgubila ljubav svog života.

– Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaviještena naknadno – poručila je Bekuta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh