Estrada

ESTRADA NA SAHRANI MILUTINA MRKONJIĆA: Evo ko je sve došao da kaže posljednje zbogom, Mirko Kodić neutješan

Pjevačica Ana Bekuta među prvima je stigla na Novo groblje u Beogradu, gdje će danas biti sahranjen njen partner, političar Milutin Mrkonjić.

sahrana Milutin Mrkonjić - Kurir.rs

Nakon nje stigli su harmonikaš Mirko Kodić koji je izjavio Bekuti saučešće, Milica Pavlović, Dragan Kojić Keba i Jelena Karleuša, Gordana Šaulić, Steva Simeunović, Milica Jokić, Sonja Hani Mitrović, Uroš Živković sa dedom, Mira Škorić, Aco Pejović, Marko Rokvić, Jovana Tipšin, Beki Bekić i Aleksandar Sofronijvić sa orkestrom…

Ana Bekuta je stigla sa porodicom – sinom Igorom i unucima Sonjom i Brankom, a na groblje su donijeli veliki vijenac. Uplakana prima saučešće.

Milutin Mrkonjić bit će sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a prethodno je u Skupštini Srbije održana komemoracija.

Podsjetimo, Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pjevačice Ane Bekute, izgubio je 27. novembra u 79. godini najtežu borbu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”, gdje se posljednjih nedjelja liječio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh