Estrada

Zakonita supruga se OVIM RIJEČIMA oprostila od Mrkonjića: Daša slomljena od bola

Potresan oproštaj.

Daša i Mrka - Screenshot

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i narodni poslanik, koji je preminuo 27. novembra, biće sahranjen danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Supruga Milutinina Mrkonjića, Dragana Daša Mrkonjić, dala je čitulju koja je jutros izašla u beogradskoj štampi.

Otišao si iz života naglo, ali si ostao u mojim mislima, sjećanjima, zauvijek. Nema te onda, kad je čovjek tvog iskustva, znanja, ličnog integriteta dragocijen. Tvoja ogromna energija, čovjekoljublje, spremnost da uveijk drugima pomogneš, nesebičnost, su vječni spomenik tebi i tvojoj dobroti! – riječi su kojima se Daša oprostila od supruga Milutina – Mrke.

Dragana Daša Mrkonjić završila je Pravni fakultet, a u braku su bili 30 godina. Godinama su živjeli rastavljeno iako se zvanični nisu razveli. Mrkonjić je skoro deceniju bio u skladnoj vezi sa pjevačicom Anom Bekutom.

I pored rastanka, njih dvoje su bili u odličnim odnosima i uvijek se se nalazili jedno drugom u životu i pri ruci, prenosi Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh