Estrada

“Boravila sam u kući sa Mrkom i Anom, bila sam SVJEDOK”: Zvezda Granda otkrila šta se dešavalo iza vrata

Pjevačica je stanovala u pjevačicinom domu na Vračaru pred finale u “Zvezdama Granda”.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka - Kurir.rs

Ivana Bogićević, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ imala je privilegiju da boravi u porodičnom domu Ane Bekute i njenog partnera Milutina Mrkonjića, koji je preminuo nakon teške bolesti.

Naime, takmičerka je sedam dana pred finale provela u njihovom domu, a sada se prisjetila boravka i istakala da će Mrku pamtiti zauvijek, ne samo po gostoprimstvu, već i svemu što je naučila od njih.

Zvezda Granda Ivana Bogićevićeva otkrila je da ju je Mrka gledao kao svoju kćerku, te priznala da joj je političar uvijek povlađivao, dok joj je Ana postavljala kriterijume.

– Nedjelju dana pred finale, Ana je rekla da pređem kod nje, kako bi ona vodila brigu o meni sve dok ne dođe to veliko finale. Pošto me ona odlično poznaje, znala je da bih ja izlazila i da se ne bih spremala za finale. Štedjela me je, nije htjela samu da me pusti, da ne bih napravila neku glupost. Rekla mi je: „Bolje ti dođi u karantin kod mene i Mrke, nego da budeš kući“. Čika Mrka je sve vrijeme bio sa nama u stanu na Vračaru. Sjećam se da je čika Mrka meni i Strahinji rekao: „Vas dvoje ako ne uđete u finale dobit ćete batine od mene. Navijao je za nas. On je divan čovjek, surovo realan. Nije on mene hvalio, a nije ni Ana. Uvijek su me kritikovali kada treba i govorili su mi: „Ti nemaš ništa od tapšanja po ramenu, nego od sugestivne kritike“. Uvijek su mi ukazivali na to što treba da ispravim. Taman posla da nisu umjeli da me pohvale, ali su uglavnom pokušavali da mi ukažu na moje greške. Bila je jedna situacija, sjedili smo čika Mrka i ja, i on mene pita imam li ja dečka i ja kažem kako nemam, a on odmah meni: „Pa što nemaš?“, ja mu kažem: „Znate kako, čika Mrko, nisu današnji momci kao što su nekad“, a on meni na to: „Mnogo si bre, nervozna, momka moraš da nađeš“, a ja njemu: „Ako ga nađem, biću još nervoznija“. Bilo je tu mnogo priča, ali neke bih ostavila za svoju intimnu. On i Ana su bili nastrojeni prema meni kao da su mi otac i majka, ja sam bila Mrkina „ćera“. Drago mi je što sam poznavala tog čovjeka i što sa imala priliku sa njih dvoje da provedem, taj period će mi ostati u lijepom sećanju. Imam baš čega da se sjećam – govori Ivana sa setom u glasu.

Ivana Bogićević

Nedjelju dana, koliko je boravila kod Ane i Mrke, bila je svjedok njihove ljubavi. Kako kaže, iznenadio ju je njihov odnos, prepun ljubavi, razumijevanja, ali i slatkih provokacija koje imaju mladi zaljubljeni parovi.

– Oni su imali jednu veliku ljubav, mnogo su se voljeli, prelijepo za vidjeti. Lijepo je vidjeti da tako nešto postoji. Mrka je uvijek bio na mojoj strani. Ana mi je branila cigarete, nisam mogla da pojedem šta hoću, sve je bilo po planu, a čika Mrka mi je davao i da zapalim i pojedem što ne bih smjela. Bio je moj jatak. Odlično smo se slagali. Iako mnogi kažu da oni imaju mnogo godina, vi kad njih pogledate, oni su zaljubljeni kao prvog dana, kao djeca su bili. On se šalio sa Anom, imao je forice, kao mladi par su bili, kao da imaju po 20 godina, eto tako su se i ponašali i voljeli. Presimpatično je to bilo, oni su stariji ljudi, a kao klinci zaljubljeni, to riječima ne može da se opiše, to može rijetko ko da doživi. Ja sam se iznenadila koliko se oni vole i kako razgovaraju, tačno se osjeti, da je Ana njemu bila sve na svijetu. Kako je on gleda, kako priča sa njom, nemam riječi koliko je to lijepo. Divan par, a nažalost se sve ovo desilo.

Pjevačica je otkrila kakvog je zdravlja Mrka bio u junu kada je boravila kod njih.

– Kada sam ja bila kod njih, on je bio dobro, nikada se ni na šta nije požalio. Kada im dođe neki kućni prijatelj, Mrka popije rakijicu sa njim. Baš je bio vedar, činilo mi se da je dobro, ali eto, bolest ne bira ni vrijeme ni mjesto. Znala sam da je ranije imao zdravstvenih problema, ali tada je sve bilo kako treba. Ovo sada kada je bio u bolnici, ja sam se nadala da će se izvući. Kada sam vidjela da je preminuo, odmah me je nešto presjeklo. Ogroman je šok. Nikada nisam vidjela da mu je loše. On kad čovjek uđe u prostoriju kreće energija, šala, on je bio sinonim za pozitivnu energiju – ispričala je sa knedlom u grlu Ivana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh