Estrada

Daliline komšije raskrinkale Dejana: Mještani Gornjeg Šepka otkrili detalje braka Dragojevića, pa progovorili i o njenom ocu! Evo kako izgleda kuća u kojoj živi Huso!

Ljubavna drama u ”Zadruzi 5” nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a gotovo čitav region bruji o svakom koraku Dalile, Dejana, Maje i Cara.

Dejan i Dalila - Screenshot

Ekipa emisije ‘Paparaco Lov’ je sada posjetila rodno mjesto Dalile Dragojević u Bosni i Hercegovini, Gornji Šepak, kako bi pronašli kuću u kojoj živi Dalilin otac, Huso Mujić, a usput su porazgovarali sa stanovnicima ovog mjesta i saznali šta misle o ovom paru i svemu što se dešavalo u Zadruzi posljednjih sedmica, piše Pink.

Na putu do džamije, jedan stanovnik Gornjeg Šepka otkrio je nešto interesantno o Dalili i Dejanu:

Ja Dejana poznajem jako dobro, četiri godine. Nosim hranu njemu i Dalili, a on je promijenio vjeru i išao je u džamiju. To ti ja garantujem, samo ne zove se Hasan, nego Zijad. Ja sam ga vidio u džamiji, to vam je sto posto, milion posto tačno, Huso sve laže – priča stanovnik Gornjeg Šepka.

Došli su do kuće koja je izgrađena na nekoliko spratova. Huso je očigledno bio vrijedan čovjek.

A evo šta komšije još kažu o Dalili i Dejanu:

Dobar domaćin, dobri ljudi. On drži prodavnicu, a Dalila i Dejan su takođe dobri i čestiti ljudi, šta se desilo među njima, stvarno ne znam – priča Dalilin komšija.

S obzirom da Huso nije izlazio iz kuće cijeli dan, komšija je prokomentarisao da ga je sramota.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh