Estrada

Ana Bekuta objavila ČITULJU, ali ne sama! Potresnim riječima se oprostila od Mrke

Pjevačica se dirljivim riječima oprostila od voljenog Mrke.

Ana Bekuta - Blic.rs

Pjevačica Ana Bekuta neutešna je nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića (79) koji je 27. novembra preminuo na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje.

Posljednjih dana mnogobrojni prijatelji, kolege i porodica opraštali su se od Mrkonjića, dok je Bekuta dala kratku izjavu. Sada je pjevačica dala čitulju sa dirljivim riječima, zajedno sa sinom Igorom i unucima Sonjom i Brankom.

– Bio si otac svakom djetetu koje si sreo. Za nas si bio najbolji partner, saputnik, otac i deda. Zauvijek ćemo pamtiti život koji smo živjeli s tobom. Hvala ti na ljubavi, strpljenju i radosti koju si nam pružao. Volimo te vječno i u vječnosti – piše u čitulji koju je dala Ana sa svojom porodicom, prenosi Objektiv.

Podsjetimo, Mrkonjić je početkom mjeseca završio je na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gdje mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mjesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona, a sad je došao zbog više ispitivanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh