Estrada

ALEKSANDRA SUBOTIĆ ČEKA 3. DIJETE SA PECOM?! Oglasila se na Instagramu, fanovi oduševljeni: “Naša ljubav je velika..”

Aleksandra Subotić, bivša rijaliti učesnica, otkrila je da li ulazi ponovo u rijaliti, šta misli o vezi prijateljice Maje Marinković sa Filipom Carem, kao i o Dalili Dragojević.

Aleksandra Subotić - Screenshot

Ona je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, a komentarisala je i opaske da više nije sa Predragom Raspopovićem Pecom, prenosi Novi.

“Meni je žao što niste popili terapiju – onako iskreno od srca. Da ne znam da ste ludi, mislila bih da vam se dopadam”, odgovorila je surovo Aleksandra, a onda i otkrila da sa Pecom planira treće dijete.

“Planiram možda i više. Dobro mi ide, imamo uslove, što da ne? Djeca su plod ljubavi, naša je velika, a ja mogu da rađam još dugo”, napisala je Subotićeva.

“Kako komentarises Majino ponašanje u vezi sa Filipom?”, glasilo je sljedeće pitanje.

“Žao mi je što nije malo jača – da ima jači udarac. Ona kada voli – voli kao Boga, a kada bije i maltretira ih, i za to postoji dobar razlog… Mislim da napolje ona može mnogo bolje”, pisala je Aleksandra o svojoj drugarici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh