Estrada

Milutin Mrkonjić je ostavio stan BIVŠOJ ŽENI: Sve do bolnice dolazio kod Daše iz samo jednog RAZLOGA

Njegova žena živi u njegovom stanu, u kojem je godinama živjela s političarem dok su bili u srećnom braku.

Milutin Mrkonjić - Screenshot

Milutin Mrkonjić je preminuo poslije duge borbe, srce mu nije izdržalo. Zanimljivo je da je imao veoma buran privatni živor, prije i poslije veze sa Anom Bekutom. Primjera radi, stan u kojem živi ostavio svojoj bivšoj ženi Daši i već duže vrijeme živi kod Ane Bekute.

Njegova žena živi u njegovom stanu, u kojem je godinama živjela s političarem dok su bili u srećnom braku.

Njih dvoje imaju skladan odnos, a štaviše, Mrkonjić je redovno obilazio dok se nije razbolio.

Pomagao joj u svemu, a angažovao je i ženu koja se brine o njenom zdravlju, ali i o kućnim poslovima. Poslije turbulentnog perioda Daša je konačno bila srećna i zadovoljna.

Bekuta se nikada nije miješala u Mrkin i Dašin odnos.

Dragana Daša Mrkonjić, bivša supruga Milutina Mrkonjića završila je pravni fakultet i godinama je radila kao advokat. Kancelarija joj je bila registrovana u stanu u kojem je živjela sa Mrkom. Takođe, malo je poznato da je Daša bila i sudija, a sa Mrkom je u braku provela više od trideset godina.

Takođe, tokom avgusta imao je operaciju na srcu, a tada je za medije izjavio kako je sve dobro prošlo.

– Nisam imao klasičnu operaciju, riječ je o novoj metodi TAVI. Nisam siguran da umijem da vam objasnim šta su mi uradili, ali evo poslije dva dana ja sam na nogama, sa prijateljima vrijeme provodim u kafani.

Podsjetimo, Milutin je i početkom godine bio u bolnici Dragiša Mišović, ali su testovi tada pokazali da je negativan na kovid 19.

– Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi pronašli ožiljke na plućima. Međutim, ja sam imao upalu bešike, a promjene na plućima nisu posljedica korone – izjavio je tada on, prenosi Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh