Estrada

Osvanula NIKAD VIĐENA fotografija: Šabanova kćerka objavila sliku OCA sa Mrkonjićem koja slama srca

Ilda Šaulić objavila je fotografiju koju do sada nismo imali prilike da vidimo.

Šabam i Milutin - Screenshot

Srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je juče u Institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju i iza sebe ostavio brojne prijatelje, kolege i porodicu koji izražavaju tugu zbog njegovog odlaska, prenosi Objektiv.

Ilda Šaulić, kćerka preminulog pjevača Šabana Šaulića, sa pratiocima na Instagramu podijelila je privatnu fotografiju u porodičnom okruženju, na kojoj se vide pokojni Šaban Šaulić i Mrka u opuštenom izdanju.

Nije tajna da su se Šaban i Mrka privatno druži, te da je kralj narodne muzike upoznao političara sa Anom Bekutom.

Šaulićeva se oprostila od Mrke na Instagramu dirljivom porukom, a u komentarima su se našle poruke podrške za pevačicu Anu, koja je ostala bez njenog voljenog partnera.

– Sa tugom se opraštam od našeg porodičnog prijatelja. Počivaj u miru dragi naš Mrko – napisala je Ilda u opisu fotografije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh