Estrada

“DOŠAO SAM DO RESPIRATORA, JEDVA SAM PREŽIVIO” Halid Muslimović iskreno o BORBI SA KORONOM! (VIDEO)

Pjevač je prošao kroz pakao, u borbi za život!

Halid Muslimović - Screenshot

Sa Halidom Muslimovićem smo se sreli na snimanju jednog novogodišnjeg programa, a on nam je u razgovoru za portal Srbija Danas otkrio neke stvari o kojima do sada nije pričao.

Na samom početku razgovora smo ga pitali da li je dobro?

– Nekad fasada nije baš merilo – rekao je Halid kroz smeh i nastavio:

– U svakom slučaju, kakva je situacija i sve oko nas, dobro sam. Ja nisam mnogo zahtevan čovek, važno je da me služi zdravlje, da je porodica na okupu i da nam ništa ne fali. Eto, to je najveće blago.

Kako ste se u životu nosili sa nekim teškim trenucima?

– Ja sam osoba koja ne gleda unazad. Sve što je bilo pre dva minuta, ja to brišem. Mene interesuje šta će biti večeras, sutra, prekosutra, za godinu. Znači, ja gledam unapred, kako to sanirati i kako ići dalje.

Da li ste preležali koronu?

– Da, jesam. I bilo je baš loše – otkrio nam je Muslimović.

Popularni pevač se jedva izborio sa koronom, a kroz šta je prošao u toj borbi i šta očekuje od godine koja dolazi, kao i šta njegova publika može očekivati od njega, poslušajte u nastavki.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh