Estrada

Hrvatska influencerica nakon povećanja grudi: Hvala Srbijo

Povećanje grudi i korekciju nosa Ella Dvornik platila 4.000 eura

Ella Dvornik - Instagram

Kćerka pokojnog Dine Dvornika, influencerica Ella Dvornik (30), početkom oktobra otkrila je svojim pratiocima na Instagramu da je povećala grudi, a sada se pohvalila najnovijom fotografijom.

Objavila je fotografiju u majici koja je dodatno istakla njeno bujno porpsje. Iako se u objavi pohvalila da uči tehniku iscrtavanja obrva, mnogi su komentarisali njen izgled.

– Shvatila sam da sam talentovana za rukovanje pištoljem za iscrtavanje obrva, odnosno za tetoviranje jer je isti. Volim tetovaže i lijepe obrve, tako da nije loša opcija naučiti rukovati s njim. Bi li mi dali da vam se približim s ovom mašinom? Budite iskreni – napisala je u opisu objave.

Ipak, rijetki su mogli da maknu pažnju od njenih grudi.

– Naravno! Umirit će me pogled u tvoj dekolte – pisali su joj pratioci, a Ella je na prvi komentar brzo odgovorila: “Ha-ha-ha dobar je dekolte, nema šta, hvala Srbijo!”

Kad je otkrila da je povećala grudi, u oktobru, u videu je progovorila o iskustvu.

– Nisam osoba koja nosi dekolte, napravila sam ovu korekciju zbog sebe. Kad sam se prvi put vidjela nakon zahvata, ja sam se us*ala jer su grudi bile preogromne kad sam ih prvi put vidjela. Sada imam D korpe, nisam previše otišla u veličinu i više su dobile na masi od napred i sve je rađeno ispod mišića, a ta bol je usporediva s boli nakon carskog reza i ne bi mi palo na pamet više nikada ići na korekciju grudi. Nije ugodno i neko treba biti uz vas sedam dana da vam pomaže. Zahvat sam napravila u Srbiji u vrijeme kad sam radila korekciju nosa i sve skupa sam platila 4.000 eura – ispričala je Ella.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh