Estrada

MRKA ZAKLEO BEKUTU NA BOLESNIČKOJ POSTELJI: Molio Anu da NIKAKO ne smije da uradi samo jednu stvar! ONA GA MORA POSLUŠATI

Milutin Mrkonjić iz bolesničke postelje zakleo je Anu Bekutu da ako on umre neće prestati da pjeva.

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta - Kurir.rs

“Mrku svi znaju kao velikog šaljivdžiju, on je toliko pozitivan čovjek da svuda unosi samo radost i smijeh. Čak i dok prolazi kroz najtežu životnu borbu, on je pozitivan i trudi se da olakša Ani. Mnogi su se začudili kada je ona saopštila da nastupe neće otkazivati, iako se Mrki bore za život. Zapravo, nije fer što ogovaraju Anu jer to je bila Mrkina želja, on zna da Anu pesma i rad održavaju u životu i zato je tražio od nje da mu obeća da se muzike neće odreći ni u najtežim trenucima”, rekao je izvor za Svet blizak pjevačici. Uz Anu su sve kolege, a Snežana Đurišić strahuje da njena koleginica ne doživi istu sudbinu kao i ona.

Naime, Sneška je na nastupu saznala da joj je preminuo suprug Slobodan.

“Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gdje je trebalo da pjevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: “Javi se” i više ga nisam vidjela”, rekla je Snežana nakon smrti muža.

Naravno, ona se ne miješa Ani u život, ali strahuje da je ne zadesi isto. Inače Ana i Mrka upoznali su se prije deset godina. Ana je sama priznala da joj je prva polovina života prošla u traženju pravog partnera i da je pored Mrke konačno shvatila šta je prava ljubav.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh