Estrada

Pogledajte FOTOGRAFIJU: Djevojčica Sonja je UNUKA Merime Njegomir, a njene riječi slamaju SRCE!

Porodica se teško nosi sa gubitkom legendarne pjevačice.

Merima Njegomir - screenshot

Pjevačica Merima Njegomir izgubila je borbu sa opakom bolešću u 69. godini života, a brojne kolege, prijatelji i porodica ispratili su legendarnu pjevačicu na vječni počinak u utorak, 23. novembra.

Kćerka Merime Njegomir, Ljubica, podijelila je detalje dirljivog razgovora sa kćerkom, a pjevačicinom unukom, za koju je Merima bila mnogo vezana.

Ljubica je ovim povodom otkrila da je malena Sonja teško podnijela gubitak bake:

– Danas mi je Sonja rekla: “Mama, mnogo sam tužna što nema više Baki. Mnogo, mnogo, mnogo ali mi je drago što je više ništa ne boli. I ona mene sad čuva sa neba – napisala je Ljubica na zvaničnom Instagram profilu porodične poslastičarnice.

U nastavk teksta pogledajte fotografiju koju je objavila Merimina kćerka Ljubica:

Merima Njegomir

Podsjetimo, Merima je iza sebe ostavila četvoro djece: kćerke Milicu, Jelenu, Ljubicu i sina Marka. Posljednjih godina nije se mnogo eksponirala u javnosti, već je najviše vremena provodila u kući na Kosmaju, prenosi Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh