Estrada

ŠTA SE DOGODILO SA NAVODNO USVOJENIM DJETETOM LEPE BRENE: Godinama se BRUJALO o tome, a sada je konačno ISTINA ISPLIVALA NA VIDJELO!

U medijima je svojevremeno udarna vijest bila da su Lepa Brena i Boba Živojinović usvojili trogodišnjeg dečaka sa Filipina, a ona je jednom prilikom gostujući u emisiji djelimično potvdila tu glasinu.

Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena

U medijima je svojevremeno udarna vest bila da su Lepa Brena i Boba Živojinović usvojili trogodišnjeg dečaka sa Filipina. Iako je isprva ova informacija zvučala kao trač, pevačica je to na neki način u emisiji potvrdila.

Naime, pojedini mediji su 2009. godine tvrdili da je reč o dobro osmišljenom marketinškom triku, pa je stiglo pojašnjenje od glavnih aktera.

– Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je Džoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi – objasnila je tada Lepa Brena, prenosi „Hello“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh