Estrada

Evo što Ceca nije došla na komemoraciju Marine Tucaković: BILA JE POZVANA NAKON SKANDALA NA SAHRANI, ALI…

Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, koja se danas održava u Skupštini grada Beograd, u Starom dvoru.

Organizatori memorijalnog skupa su porodice Tucaković Radulović, a međi prvima su stigli Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Dragana Mirković, Goga Sekulić, Mira Škorić, Saša Vidić, Željko Samardžić, voditeljka Dragana Katić i drugi.

Iako su svi očekivali, pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na memorijalnom skupu.

Kako prenosi Blic, Ceca se na sahrani oprostila od Marine, a iako ju je njen muž Futa pozvao na komemoraciju, pjevačica danas nije došla jer nije željela da ponovo dođe u neprijatnu situaciju koja bi mogla da se dogodi sa Laćom.

Naine, skup je otvoren za sve medije uz obaveznu novinarsku legitimaciju, te posebne akreditacije nisu potrebne. Porodica je zamolila i da se svi ponesu zaštitne makse, kao i da se pridržavaju fizičke distance, u skladu sa mjerama. Kako je pisalo u saopšenju za medije, potrebno je i da svi ponesu zeleni karton.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh