Estrada

Suzana Mančić objavila novu fotografiju s kćerkom Natalijom: Ljepota im je u genima

Madera je najljepše mjesto za susrete, napisala je Suzana

Suzana Mančić - Glossy

Suzana Mančić je na Instagramu objavila fotografiju s večere u beogradskom restoranu na kojoj je bila s mlađom kćerkom Natalijom i prijateljicom Zoranom.

Iako bivša Loto djevojka s ponosom u javnosti priča o svojoj djeci, rijetko objavljuje njihove fotografije na društvenim mrežama.

“Madera je najljepše mjesto za susrete”, napisala je Suzana u opisu fotografije na kojoj ona i Zorana drže čašu vina, a Natalija stoji nasmijana iza njih.
Ljudi su pisali pozitivne komentare.

“Divne ste! Jake, interesantne žene!”, “Vrh!”, “Divne kao i uvijek”, “Živjele dive”, “Predivne”, pisali su ljudi.

Podsjećamo, Suzana je i prije nekoliko mjeseci podijelila dvije fotografije s mlađom kćeri. Osim Natalije, Suzana ima i stariju kćer Teodoru, koja se ne voli toliko pojavljivati u javnosti, a obje kćeri je dobila u braku s glumcem Nebojšom Kunićem. piše “Express“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh