Estrada

Lepa Lukić: Ljekari kod kojih je Merima išla joj ništa nisu našli, ovako je saznala da ima rak

Na komemoraciji Merimi Njegomir, održanoj danas u Beogradu, prisustvovala je njena dugogodišnja prijateljica i koleginica Lepa Lukić.

Lepa Lukić - Screenshot

Vidno potresena i uplakana, uspjela je da okupljenim medijima kaže koju riječ o preminuloj muzičkoj legendi.

– Ja sam bila veliki prijatelj sa njom, pored toga što smo obje pjevačice. Otišlo je zlato od žene i pjevačice – započela je Lepa.

– Bila sam u njenoj kući u julu, ustupila mi je kuću da se odmorim tamo. Šok sam doživjela kada se ovo sve dogodilo. Neka je čuvaju anđeli… – rekla je kroz suze Lepa i ispričala kako je reagovala kada je saznala da je Merima bolesna.

– Kada se to desilo, čula sam… Ivan iz Legendi mi je javio to i onda dao mi je telefon od Marka, sina. Ja sam zvala i pitala da li je to istina, on je rekao “istina”…

– Tako da sam nju zvala i ona mi je rekla: “Tačno je”. “Šta si osjećala, kako si saznala”, sam je pitala. Kaže: “Osjećala sam da me nešto boli ispod pankreasa” i kaže da je išla kod više ljekara i da ništa nisu našli, a ona ne zna šta je boli… Onda mi kaže: “Sestra mi je rekla da idem na skener. Otišla sam na skener i lejkar mi je saopštio da imam rak” – prepričala je Lepa u suzama.

– Nisam mogla da izdržim da ne zaplačem. Onda me je Marko zvao i rekao: “Gospođo Lepa, nemojte da plačete pred njom. Mi ne plačemo, nije vama teže nego meni”. Ja mu kažem: “Ja nisam mogla da se suzdržim”. “Ako ne možete sljedeći put da se suzdržite, nemojte zvati”. I onda nisam zvala i onda sam čula… – rekla je Lepa, piše Telegraf.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh