Estrada

SAHRANA MERIME NJEGOMIR: Kćerke i sin SLOMLJENI, donijeli vijenac sa POTRESNOM PORUKOM

Legendarnoj jpevačici Merimi Njegomir, koja je preminula 20. novembra, održana je komemoracija u zgradi Radio Beograda u Kamenoj sali, dok će sahrana biti na Novom groblju u Beogradu.

Sahrana Merimi Njegomir

Kovčeg je postavljen ispred crkve Sv. Nikole na Novom groblju gdje će se održati opelo, a najbliži su se okupili kako bi je ispratili na vječni počinak. Kćerka Ljubica u jednom trenutku snažno je zagrlila dječaka koji joj je prišao i zaplakala. Ona zajedno sa sestrama Milicom i Jelenom, bratom Markom prima saučešća prisutnih.

U jednom trenutku stigao je vjenac od crvenih ruža od pjevačicine djece na kojem je bila potresna poruka.

“Što je lijepo kad se neko voli, a duša boli. Zauvijek tvoja djeca i unuci”, pisalo je na vijencu.

Podsjetimo, Merima Njegomir rođena je 9. novembra 1953. godine u Beogradu. Živjela je i radila u Beogradu. Snimila je više od 25 albuma i otpjevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge, prenosi Kurir.rs.

 

Nemanja Nikolić

Nemanja Nikolić


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh