Estrada

POČELA KOMEMORACIJA MERIMI NJEGOMIR: Kćerka Ljubica skrhana bolom zbog smrti majke, NJIH DVIJE PLAČU ne mogu da sakriju suze i tugu!

Počela je komemoracija pjevačici Merimi Njegomir u Radio Beogradu u Kamenoj sali, a porodica i prijatelji polako pristižu da se oprošte od legendarne pjevačice.

Merima Njegomir - Alo.rs

Među prvima došli su Radiša Urošević, kompozitor Miša Mijatović, kao i pjevačica Ana Bekuta, čiji partner Milutin Mrkonjić je trenutno u teškom stanju u bolnici, Lepa Lukić i Ivan iz grupe Legende.

Stigla je i Merimina kćerka Ljubica skrhana bolom, prenosi Novi.

Podsjetimo, čuvena pjevačica Merima Njegomir preminula je u 69. godini 20. novembra poslije kraće bolesti. Ostavila je iza sebe četvoro djece i četvoro unučadi, ali i brojne hitove kroz koje će vječno da živi.

KOMEMORACIJA MERIMI NJEGOMIR – Alo.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh