Estrada

MARKO ROKVIĆ JE ŠUTIO O SMRTI OCA: Zbog svog DJETETA je konačno morao da progovori!

Marko Rokvić je teška srca progovorio o svom ocu, ali sin Despot mu je dao “vjetar u leđa”.

Marko Rokvić - Screenshot

Marko Rokvić se vrlo rezervisano ponašao u javnosti poslije smrti oca Marinka. Na licu pjevačevog sina neprekidno se ogledala tuga, ali se držao povučeno.

Drugom sinu, Nikoli je pripala teška dužnost ali i velika čast da se prvi obrati predstavnicima medija koji su se okupili pred domom Rokvića u danu kad je pjevač preminuo. On je bio i taj koji je održao posmrtni govor nad grobom oca.

Marko je, kako je i sam napisao na svom Instagram nalogu, osjećao da mora da reaguje drugačije.

“Osjećanja i misli zadržat ću za sebe, u dubini svoga srca. Želim samo da se zahvalim svima vama koji danima šaljete podršku i ljubav mojoj porodici i meni. Bol i tuga su veliki, ali je i ponos i radost jer smo imali njega, piše Lepa&Srećna.

Uvijek će živjeti kroz nas. Marine moj, voli te zauvijek tvoj Maćun”, poručio je ocu.

Međutim, proteklog vikenda dogodilo se nešto na šta ni on nije mogao da zaćuti – njegov sin, maleni Despot je nastupio u sastavu Muzičke radionice Mari Mari ” u emisiji “Šarenica”. Ponosni otac je objavio to na svom Instagramu, uz nježnu poruku: “Krenuo stopama svog dede Marinka”.

Objeva Marka Rokvića – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh